لایو اینستاگرام با موضوع ایمنی کار در ارتفاع پنجشنبه 10 مهر ساعت 20 با اساتید حوزه HSE
جواد گائینی مدیر HSE شرکت دارویی آدوراطب
احمد یاری مدرس دانشگاه و مشاور صنایع در حوزه HSE
تقربباً هر 15 ثانیه در جهان بخاطر جراحات ناشی از کار فوت می کند در ایران خیلی آمار مستند نیست . 2.3 میلیون مرگ از زنان و مردان در سال تقریبا 33.5 درصد از این موارد ساختمانی هستند . osha می گوید باید بررسی کرد که در سال چه مقدار نقض قوانین داشته ایم . در آمریکا اولین نقض قانون در حوزه کار در ارتفاع است . سومین داربست می باشد و می توان دریافت که در آمریکا هم دغدغه همین مواردی است که در ایران می باشد .
72 درصد حوادثی که بروی داربست رخ می دهد مربوط به سر خوردن از آن است . در ایران در سال 98 حدود 18 هزار حادثه دیده شغلی داشته ایم .
مشکلی که در بحث داربست وجود دارد استاندارد هایی است که تعیین می شود که مربوط به داربست های جدید است ولی داربست های مورد استفاده در ایران بیش از 50 سال از آن می گذرد و این استاندارد ها جوابگوی داربست های فلزی نیست ! راهکار چیست آقای مهندس گائینی در این خصوص پاسخ می دهند :
باید از خودمان شروع کنیم مثلا در مورد کمربند ایمنی باید خود مدیر هم از آن استفاده کند تا کارگر هم بداند که سختی اینکار چقدر است . وقتی کارشناس hse نمی تواند درست کمربند بستن را به کارگر یاد دهد چطور میتواند الزام کند برای آن ، باید کاری کنیم که کارگر بدونه که مثلا کمربند جزئی از لباس تنش است آیا
ما بیرون از خانه بدون لباس می رویم ؟ باید بدونه ابزار کارش می باشد یا اهمیت کلاه ایمنی را بداند داربست بند باید فرق کلاه ایمنی لبه دار و بدون لبه را بداند . یکسری کمربندها مشکل دارند ولی درست مثل فرق پراید و بنز است . برای استفاده کمربند باید کاری کنیم که کارگر ایمان پیدا کند به آن ،
هیچ کاری نیست که نشود آن را ایمن انجام داد.
آموزش کار در ارتفاع داربست بندی داربستان اینستالایو
تعداد نظرات : 0
ثبت نظر
داربستان